neděle 6. března 2016

České bedýnky - cesta svobody, kreativity a neuvěřitelné dřiny

Chcete se nakazit úspěchem? Přináším pár motivačních příběhů podnikavých lidích. Příběhy inspirují, dodávají sílu a další energii pro změny, proto dnes příběh Evy.

Slyšeli jste už o projektu České bedýnky? Za nimi se skrývá projekt mladé podnikatelky, která dostala nápad nabízet něco opravdu poctivého a dobrého.


Příběh Evy a bedýnek...
Chci změnu - blog osobního rozvojeTady začíná pomalu příběh Evy Urbanové - podnikatelky, maminky dvou dětí a majitelky konceptu České bedýnky, která byla hostem Zdenčina pokecu.

Jak vzniknul koncept "bedýnek"?
Eva popisuje jejich vznik jako „puzzle“, které do sebe poskládala na základě zkušeností a zážitků ze života. Smyslem je nabídnout lidem něco opravdu dobrého, zvýraznit krásu České republiky i poukázat na poctivost regionálních výrobců.

Jak v našem rozhovoru pro Zdenčin pokec Eva přiznává, byly začátky těžké a nechyběla ani období, kdy to chtěla vzdát. Velkou motivací v době, kdy váhala, zda pokračovat v projektu či ne, byly pro ni ohlasy zákazníků a pořádně ji nakopla i účast a umístění ve třech soutěžích.


V podcastu úspěšných Eva prozradila, že svému konceptu natolik věří, že je ráda, že se rozhodla jít cestou svobody, kreativity a neuvěřitelné dřiny. Takhle je šťastnější a v práci vidí smysl.


Evě jsem položila tyto otázky:
1.) Motto a citát: „s úsměvem jde všechno líp“, ale v současnosti vyhrává její vlastní citát: „pracuji s poctivostí, srdcem i s láskou“.
2.) Aha efekt: svůj aha efekt Eva zažila v období, kdy se její práce téměř nehnula, neměla žádné objednávky, ani ohlasy a v novinách jí nevyšly žádné články. Účast v soutěži „Rozjezdy roku“ a následné umístění na 2. místě Eva považuje za odražení se ode dna – za aha efekt, díky kterému se rozhodla v práci pokračovat.
3.) Moderní nástroj: největšího pomocníka však vidí v chytrém telefonu, kde má stažené nejrůznější aplikace.
4.) Největší chyba či poučení v podnikání: velké poučení, kdy ji jedna společnost nezaplatila za dodané zboží.
5.) Nejoblíbenější knihy: „Čtyři dohody“ , Miguel Ruiz, „Tajemství“,  Rhonda Byrne.

Celý rozhovor si můžete poslechnoutna Youtube.



Závěrem: 

Když se chce, všechno jde. Je to příběh silné motivace a víry ve svůj nápad. Ukázka toho, že v životě se hodně věcí naučíme a můžeme je skvěle využít i v zcela odlišných projektech. Propojit životní zkušenosti a dovednosti.

Moje doporučení: 

Pokud patříte mezi regionální výrobce a chcete nabídnout svůj produkt do "bedýnek" oslovte paní Urbanovou. Poslechněte si celý příběh zde. Co si odnáším já? Vytrvalost, nezdolná vůle uspět a dělat něco smysluplného, čímž je můj projekt www.zdencinpokec.cz.

Mějte se hezky

Zdenka


Twitter: zdenka_t
Kurzy:
 
www.edux.cz 

Ebook
Kaizen- chci změnu
Podcast:
Zdenčin pokec - podcast úspěšných
Koučink:
 
www.kouc-koucink.cz

Užitečný článek? Podělte se o něj se svými známými na Twitteru, Facebooku a jinde. Děkuji. Připojte se k mým odběratelům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Linkwithin.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...