čtvrtek 9. února 2017

Staňte se orlem Eddiem a splňte si svůj nejbláznivější sen!

Máte sen? Chcete jezdit závody ve formuli? Toužíte si otevřít vlastní pekařství? Chcete trhnout rekord? Chcete podniknout cestu kolem světa? Chcete se stát astronautem? Je jedno, jak bláznivé vaše sny jsou, je jedno zda jsou více či méně uskutečnitelné. 

Za sny se má vykročit, stejně jako to udělal orel Eddie. Ten se rozhodl pro
Chci změnu - blog osobního rozvoje
lyžařské skoky i přesto, že to ještě nikdy předtím nedělal. Podniknul cestu z Velké Británie do Německa bez přátel a bez příbuzných...odhodlání Michaela Edwardse je nakažlivé - nebraňte se! Uvařte si kávu nebo čaj, hoďte nohy na stůl, zabořte se do sedačky a užijte si tento reálný příběh. Dojetím mi ukápla slza:)

Orel Eddie - reálný příběh, který motivuje 

Chcete se účastnit olympiády? Máte v hlavě neodbytný sen? Podobně jako Eddie? Zdánlivě nemotorný hrdina, kterému nejsou hvězdy nakloněny je rozhodnutý jít přes všechny překážky. Doma nechá tátu i mámu a sám z Velké Británie cestuje do Německa, kde se chce naučit lyžařské skoky. Ještě nikdy před tím neskákal, ale pro Eddieho to není problém. Během své cesty vystoupí ze své zóny komfortu i si pořádně namlátí. Po velkém úsilí se dostane na vysněnou olympiádu jako první skokan za Velkou Británii. 

Po skoku z radosti předvede svůj úžasný orlí tanec, čímž si získá většinu diváků. Část diváků ho miluje pro jeho přirozenost, druhá část diváků ho má za šaška. Protože chce všem ukázat, že skoky bere vážně, rozhodne se skočit z nejvyššího můstku, ze kterého ještě nikdy předtím neskákal. 

Než dojede na vrchol, má ve výtahu řeč se slavným finským skokanem, který mu řekne, že jsou stejní, protože si chtějí skok užít. Podle něj je lepší si skok užít, než udělat rekord. Eddie pak pochopí, že důležitější než samotná výhra je úsilí. Úspěch je už to úsilí samotné! 



Ani vy se nebraňte

Myslíte, že sny se mají jen snít? A co kdybyste jim dali reálnou podobu? Nenechte se odrazovat - i Eddiemu všichni házeli klacky pod nohy. Chcete proměnit svůj sen v realitu? Film Orel Eddie je důkazem toho, že inspiraci k němu lze najít i ve filmu. Další články, ve kterých najdete tipy na filmy.

Doporučení:
Další inspiraci můžete získat poslechem podcastu úspěšných či absolvováním některého kurzů z nabídky. Máte facebook

Pokud tedy máte sen, roztáhněte křídla a leťte za ním jako orel Eddie, přitom pamatujte, že „není důležité zvítězit, ale zúčastnit se…“

Mějte se báječně

Zdenka


Našli jste pro sebe inspiraci? Dejte vědět i svými kamarádům. Připojte se k mým odběratelům blogu nebo Youtube kanálu Jak nastartovat změnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Linkwithin.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...