čtvrtek 18. května 2017

Jak najít opět cestu k sobě?

Chci změnu - blog osobního rozvojeJak najít opět cestu k sobě? Zkuste dělat věci JINAK! Věci, ve kterých jste dříve byli dobří vám najednou nejdou? Nedaří se vám? Máte všeho plné zuby? Zkuste to JINAK.

Třeba i tím, že odcestujete si můžete namasírovat své ego! Jak? Dozvíte se níže. Jeden tip i od Ludmily Vráželové host mého podcastu. 


Začněte se usmívat, přestaňte ztrácet svou energii (díky únavě, stereotypům), hýbejte se, seznamujte a třeba si i kresleteVšeho jsem nechala a na pár dní odjela...vrátila jsem se jako nový člověk!
Chci změnu - blog osobního rozvoje
Dovolenou teď? Nemůžu! Nemůžu prostě odjet a nechat všechny rozdělané věci...rozdělané. Nemůžu...! Pokud přesně tohle odpovídáte svým kamarádům a rodině, kteří vám radí vypnout, prostě ZASTAVTE. Slyšíte, kolik záporů je v předešlém souvětí? Nemůžu, nemůžu...ale proč nemůžete? 

A co když vám řeknu, že když si dáte pár dní volna (nebo odcestujte i na delší dobu) a všeho necháte, vrátíte se nejen plní energie, ale také plní nových nápadů a zážitků, najdete nové řešení a s prací pohnete zásadně rychleji? 

Přesně tohle jsem nedávno udělala já a uvědomila jsem si spoustu věcí, třeba že: 
Chci změnu - blog- cestování pomáhá vidět a vnímat věci kolem nás jinak, 
- v jiné zemi zjistíte, že věci, které u nás čelí kritice jsou tam dokonce i výhodou (ať už se jedná o modely krásy, vkus atd. ), 
- ochutnáte jiná jídla a okusíte aktivity, které běžně neděláte,
- ujasníte si co chcete a kam dál jděte,
- uvědomíte si radost ze života a krás kolem sebe,
- stanete se kreativnějšími díky odpočinku,
- načerpáte energii na každodenní starosti, vrátíte se sami k sobě
- seznámíte se s novými lidmi... 
- a spousta dalších bonusů:)

Úsměv, pohyb a příliv nové energie = spokojenost na všech frontách. 

Už taková maličkost, že potkáte usměvavé lidi a vy sami se usmějete, vás dokáže změnit - budete se cítit lépe a změníte své působení na lidi. 


Chci změnu - blog osobního rozvojePokud se k vám osvěžující myšlenky pořád nedostávají, rozhýbejte je! Dejte si do těla a uveďte do pohybu nejen sebe, ale i své myšlenky. Zastavení dost často znamená následné zrychlení.  


A kdy naposled jste vy zkusili udělat věci JINAK? Může se jednat o cokoliv jiného. Já začala i kreslit a s odstupem času vnímám přidanou hodnotu toho, co dělám i v kurzech, koučování, ale i ve svém životě:) Stal se ze mě takový chrlič nápadů:)


Půjčím si citát Džaváharlál Néhrú: „Žijeme v nádherném světě, který je plný krásy, půvabu a dobrodružství. Těch dobrodružství, která můžeme prožít, je bez konce, pokud je hledáme s otevřenýma očima.“
Chci změnu - blog osobního rozvoje

Cestování je moc fajn. Napsala jsem e-book na toto téma Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv". Je to i taková cesta nazpět k sobě. Kam plánujete vyrazit? Zkoušíte nové aktivity? Svěřte se mi a inspirujte další lidi:)

Krásný den všem přeje 

Zdenka

Kurzy: www.edux.cz 
Koučink: www.kouc-koucink.cz
Ebook - změna
Kaizen- chci změnu
Našli jste pro sebe inspiraci? Dejte vědět i svými kamarádům. Připojte se k mým odběratelům blogu nebo Youtube kanálu Jak nastartovat změnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Linkwithin.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...